Actual Events - Contact Us - Search - News - Links - Feedback - Terms and Conditions - Imprint - Open Positions
  • Deutsch
  • English
  • Franšais
  • Italian
  • Japanese
Last News
Main Menu
Home
Why Rendoscopy?
Products
Testimonials
Service & Support
Image Gallery
Investors
Contact Us
Actual Events

Gentle colon är ett undersökarvänligt CT-colon program med automatisk beräkning av färdvägen genom colon och presentation av tarmlumen i ett diagnostiskt tilltalande 3D perspektiv. Samtidigt uppdateras reformatterade CT-bilder i 2D inklusive en CT-presentation vinkelrätt mot aktuellt område. 3D diagnostiken underlättas av att 3D bilden också visas uppskuren i två halvor med den orangefärgade tarmytan en face och snittytan genom vägg och omgivning i profil i CT-gråskala. Denna presentation är roterbar så att hela cirkumferensen kan presenteras i profil. De uppklippta bilderna minskas behovet av 3D-diagnostik både oralt och aboralt ifrån. Med nästa version kommer snittet genom den uppklippta tarmen att automatiskt läggas genom ett av diagnostikern markerat avsnitt på 3D bilden. Härigenom blir det genast uppenbart om det markerade är en utbuktning eller en intraluminal process, och om denna i så fall har utlöpare ut i tarmens omgivning. Samtidigt visas Hounsfield enheter ,HU, på valt ROI.

3D bilderna presenteras utan filtrering så att undersökaren blir medveten om ev. förekomst av svagheter i bildberäkningen. Man kan välja olika grad av filtrering för att göra ytan jämnare, men vi har aldrig utnyttjat denna möjlighet. I programmet ingår ett automatiskt rapporteringssystem.

 

 

Life DEMO

Video Web Conference: Take just 3 minutes to learn in a LIVE DEMO how Rendoscopy Software will help your daily work. Call Rendoscopy and send test data if you like!

Start TeamViewer

Testimonials
Praxis Dr. Axmann, Aurich de.png

Rendoscopy is used by Dr. Axmann, Imaging Center Aurich at the General Hospital Aurich, Germany.

 

 
Events
RSNA Chicago McCormick Place

www.rsna.org

25. - 29.11.2012

Read more...
 
Who's Online
We have 9 guests online
Home - Contact Us - Search - News - Links - Feedback - Terms and Conditions - Imprint - Open Positions - Login
© 2020 Rendoscopy