Actual Events - Nous contacter - Recherche - Nouvelles - Liens - Feedback - Modalités et Conditions - Impression - Offres d´emplois
  • Deutsch
  • English
  • Français
  • Italian
  • Japanese
Nouveautés
Ménu Principale
Page d´acceuil
Pourquoi Rendoscopy?
Produits
Témoignages
Services et Aides
Image Gallery
Investisseurs
Nous contacter
Actual Events

Gentle colon är ett undersökarvänligt CT-colon program med automatisk beräkning av färdvägen genom colon och presentation av tarmlumen i ett diagnostiskt tilltalande 3D perspektiv. Samtidigt uppdateras reformatterade CT-bilder i 2D inklusive en CT-presentation vinkelrätt mot aktuellt område. 3D diagnostiken underlättas av att 3D bilden också visas uppskuren i två halvor med den orangefärgade tarmytan en face och snittytan genom vägg och omgivning i profil i CT-gråskala. Denna presentation är roterbar så att hela cirkumferensen kan presenteras i profil. De uppklippta bilderna minskas behovet av 3D-diagnostik både oralt och aboralt ifrån. Med nästa version kommer snittet genom den uppklippta tarmen att automatiskt läggas genom ett av diagnostikern markerat avsnitt på 3D bilden. Härigenom blir det genast uppenbart om det markerade är en utbuktning eller en intraluminal process, och om denna i så fall har utlöpare ut i tarmens omgivning. Samtidigt visas Hounsfield enheter ,HU, på valt ROI.

3D bilderna presenteras utan filtrering så att undersökaren blir medveten om ev. förekomst av svagheter i bildberäkningen. Man kan välja olika grad av filtrering för att göra ytan jämnare, men vi har aldrig utnyttjat denna möjlighet. I programmet ingår ett automatiskt rapporteringssystem.

 

 

Life DEMO

Web Vidéoconférence: J'ai besoin de moins de trois minutes pour savoir si Rendoscopy peut vous être utile dans vos dépistage clinique de routine.

Start TeamViewer

Témoignages
Hôpital Kolding, Dr. Pedersen dk.png

Kolding Sygehus, Danmark, Dr. Pedersen is using Rendoscopy.

Kolding Hospital

 
Événement à venir
Radiologiekongress Ruhr 2012

www.radiologiekongressruhr.de

25. - 27. Oktober 2012

Stand Nr. 18

 
Qui est en ligne
Il y a actuellement 6 invités en ligne
Page d´acceuil - Nous contacter - Recherche - Nouvelles - Liens - Feedback - Modalités et Conditions - Impression - Offres d´emplois
© 2020 Rendoscopy